Civil szervezetek

Tornyos táncklub

 

TÁNC, jelen van benne a szabadság, a kötetlenség, az öröm, az élmény, a vidámság, a verseny.

2015. március 14-én Zalaegerszegen megrendezett III. Press Dance Táncversenyen, Szita Dorina és Tuboly Andrea „Bárhol – Bármikor” című koreográfiával második helyezést értek el.

2015. április 3-án III. Lenti Táncversenyen, a TornyosTánClub 10 növendéke (Farkas Vivien, Gyulai Nóra, Horváth Abigél, Horváth Zsófia, Szita Dorina, Takács Debóra, Takács Evelin, Tuboly Andrea, Tuboly Anita, Vaski Panna) „Nyáreleji forgatag” című koreográfiával harmadik helyezést értek el.

Igazi megérdemelt meglepetés volt, hogy kis népességű falunkból kategóriánként egy-egy versenyszámmal felkerekedve, ilyen rendkívülien jó helyezést értünk el! A kitartó, lelkiismeretes, szabadidőt nem sajnáló gyakorlásoknak köszönhetőek az eredmények! Ezúton szeretnénk megköszönni növendékeinknek és szüleiknek a megértést és türelmet, amit a felkészítés során tanúsítottak!!! Tanáraitok: Tornyos Ervin – Zsirka Erika

Táncra fel, csak így tovább Lányaink!

6.JPG1.jpg3.jpg2.jpg5.jpg4.jpg

 


2014. május 24-én Sümegen megrendezett VI. Dunántúli Táncversenyen, Tuboly Andrea "Versenyláz" című koreográfiáért ezüst minősítést kapott.
Kicsiny falunk gyermek tánccsoportja 4 évvel ezelőtt kezdte a tánctanulást. A sok munka után, ez volt első megmérettetésünk, csoportunk egyik tehetséges tagjával.  A felkészülésre egy hét állt a rendelkezésünkre, de hittel belevágtunk. Az előző 3 év alapozása és a 7 nap intenzív gyakorlás meghozta az eredményt, ami bizonyítja, hogy érdemes elkötelezetten csinálni, és hinni abban, amit szeretünk.
LÉNYEG:
- tehetséges gyerekekkel dolgozhatunk,
- a következő versenyen csoportos kategóriában is indulunk,
- a klasszikus, modern és jazztánc területén is hírét visszük Zalaszentgyörgynek (kép mellékelve).
Ugyanakkor nem a versenyzést gondoljuk a legfontosabbnak, de a gyermekek számára fontos állomás a tanulásban, tapasztalatszerzésben és visszacsatolás mindannyiunk számára, hogy alkotásaink üzenete utat talál-e a nézők szívéhez.
Ezúton szeretnénk meghívni hazai nézőinket a gyerekek 2014. június 6-án 18 órakor kezdődő "Virágok tánca" című tanévzáró műsorára. A belépés ingyenes.

Keresés az oldalon

Névnap

2024. február 27. kedd
Edina, Szvetlána
06:34 17:32

Értékeink

Elérhetőségek

Zalaszentgyörgyi Közös Önkormányzati Hivatal

8994 Zalaszentgyörgy, Kossuth út 72.

Tel.: +3692460040

Fax: +3692560059

E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

https://ec.europa.eu/agriculture/ 

  

 

Klímatudatosság Zalaszentgyörgyön