Aktuális

Összefoglaló: Katica Gyermeknap 2018

Május 26-án gyerekkacaj, zsibongás, önfeledt játék töltötte meg a zalaszentgyörgyi focipálya melletti játszóteret és környékét. A zöld területet „belaktuk” ugrálóvárakkal, pingpong asztallal, sátorral, ahol kézműveskedni (láncfűzés, kavicsfestés, pillangókészítés), csillámtetováltani, arcot festetni lehetett, no meg a felfűtöttséget szörppel csillapítani, éhséget palacsintával enyhíteni. Fontos megemlíteni, hogy az imádott Zalaszentgyörgyi Nyugdíjasklub tagjai 7 kg lisztből készítettek fenséges palacsintát (ami el is ELFOGYOTT), a szeretetteljes sütést ezúton is nagyon szépen köszönjük!

Nem maradt parlagon egy tenyérnyi fű sem, hiszen a maradék területen vízipisztoly csata, foci,vízibomba verseny játszódott, ami nagy hatással volt gyerekekre és ruhákra egyaránt. Versenyt fújtak lufival (megadott időre ki fújja fel nagyobbra), amit díjaztunk is, ezen felül díjazásra kerültek a legszebb aszfaltkréta rajzok, a legügyesebb dekázók, pingpongozók, vízibombázók. A gyerekek, ha esetleg szüneteltették a játékot, majszolhattak puffasztott kukoricát és gyümölcsös puha cukorkát a szülők nagy örömére. Köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttetek és mi felnőttek is játszhattunk veletek! Szeretettel várunk benneteket jövőre is. 

Keresés az oldalon

Névnap

2024. május 30. csütörtök
Janka, Zsanett
04:55 20:41

Értékeink

Elérhetőségek

Zalaszentgyörgyi Közös Önkormányzati Hivatal

8994 Zalaszentgyörgy, Kossuth út 72.

Tel.: +3692460040

Fax: +3692560059

E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Választási információk

https://ec.europa.eu/agriculture/ 

  

 

Klímatudatosság Zalaszentgyörgyön