Aktuális

Településképi Arculati Kézikönyv FELHÍVÁS!

TISZTELT ZALASZENTGYÖRGYI LAKOSOK!

 

A településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény és végrehajtási rendelete alapján valamennyi településnek meg kell alkotnia településképi rendeletét. A rendeletet megelőzően annak alapját képező Településképi Arculati Kézikönyvet kell készíttetni. A törvény célja, hogy a helyi közösségek gondolják végig, milyen települési környezetben szeretnének élni, valamint széleskörű polgári párbeszéd alakuljon ki arról, hogy milyen környezetben szeretnénk családjaink számára lakóhelyet biztosítani.

Zalaszentgyörgy község Önkormányzati Képviselőtestülete döntött a kézikönyv elkészíttetéséről, és a településképi rendelet megalkotásáról, a feladattal Kondor Erika építészmérnököt (KONÉP MÉRNÖK Kft.) bízta meg.

A Településképi Arculati Kézikönyv tervezete elkészült, mely a www.zalaszentgyorgy.hu oldalon, vagy nyomtatott formában a Zalaszentgyörgyi Közös Önkormányzati Hivatalban (8994 Zalaszentgyörgy, Kossuth u. 72.) megtekinthető.

Kérjük a lakosságot, hogy amennyiben javaslatuk van a településképi arculat jövőbeni kialakítására, azt írásban 2018. január 12. napjáig tegyék meg a település polgármestere felé, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, vagy levélben a Zalaszentgyörgyi Közös Hivatalban.

 

Kovács Dezső sk.

polgármester

A kézikönyv PDF formátuma megtekinthető ITT!

 

 

Keresés az oldalon

Névnap

2024. július 19. péntek
Emília, Esztella
05:10 20:43

Értékeink

Elérhetőségek

Zalaszentgyörgyi Közös Önkormányzati Hivatal

8994 Zalaszentgyörgy, Kossuth út 72.

Tel.: +3692460040

Fax: +3692560059

E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Választási információk

https://ec.europa.eu/agriculture/ 

  

 

Klímatudatosság Zalaszentgyörgyön