Aktuális

Zalaszentgyörgyi Katica Gyermeknap

Május utolsó vasárnapján, a Sportpályánál szép számmal vettek részt a gyerekek, a vidám, változatos, színes gyereknapi programon. Egymás után érkeztek a családok, pillanatok alatt lurkóországra hasonlított a környék, mindenhol emberpalánták szaladgáltak.

Örömmel fogadtuk, hogy vasárnap délután gyerekhangtól volt hangos a pálya környéke. Volt ott minden: légvárak, rendőrautó, traktor, póni, játékok, pingpong, kosarazás, foci, sorversenyek, zene, tetoválás, arcfestés, lufi, cseresznye, palacsinta, szörp, nyeremények (kukorica pufi, cukorka, fagylalt) és sok-sok-sok széles gyermekmosoly.

A felnőtteket is hamar megfertőzte az önfeledt gyermeki lét, hiszen, amint alkalom adódott, szívesen kipróbálták a sportjátékokat, megkóstolták a csuda jó lekváros palacsintákat.

No, de a gyerekek sem hagytak ki semmit! Mindent lelkesen kipróbáltak, aztán elölről kezdték az egészet, az biztos, hogy aznap senkit sem kellet sokáig altatni! Minden kedves segítőnknek köszönet a „Katica Gyermeknap” lebonyolításában való részvételért! A fizetségünk egy évre elegendő gyermekmosoly, a csemeték öröme és elégedettsége, így kétség sem fér hozzá, jövőre is ott leszünk!

Keresés az oldalon

Névnap

2024. június 20. csütörtök
Rafael, Dina, Polett
04:49 20:55

Értékeink

Elérhetőségek

Zalaszentgyörgyi Közös Önkormányzati Hivatal

8994 Zalaszentgyörgy, Kossuth út 72.

Tel.: +3692460040

Fax: +3692560059

E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Választási információk

https://ec.europa.eu/agriculture/ 

  

 

Klímatudatosság Zalaszentgyörgyön