Aktuális

Zalaszentgyörgyi Nyugdíjasklub

2017. április 4-én megalakult a Zalaszentgyörgyi Nyugdíjasklub.

 

 

2017. április 4-én megalakult a Zalaszentgyörgyi Nyugdíjasklub.

Az első összejövetelre 14 nyugdíjas ment el, amely egy vidám, baráti, ötletelős-beszélgetős együttlétté vált. A programjavaslatok között szerepelt egy kirándulás a Jeli Arborétumba, előadások szervezése, közös sütés-főzés stb.

A találkozón részt vett Kovács Dezső polgármester is, aki köszöntötte a megjelent nyugdíjasokat és örömét fejezte ki, a szép létszám láttán. A polgármester biztosította a résztvevőket az önkormányzat és képviselő-testület támogatásáról is. Továbbá, Takács Tibornét felkérte a klubtagok képviselőjének és kapcsolattartójának, majd a megjelentek Bangó Györgynét nevezték ki klubvezetőjüknek.

A következő találkozó időpontja 2017. április 18-án lesz, amelyre várják mindazokat, akik tartalmas időtöltésre vágynak, és nyitottak sokféle téma iránt. A klubban egymásra figyelő társaságot, baráti közösséget találnak, akik szeretnek együtt lenni hasonló érdeklődésű emberekkel.

Szeretettel várják a csatlakozni vágyó tagokat!

Keresés az oldalon

Névnap

2023. december 3. vasárnap
Ferenc, Olívia, Xavér
07:19 16:01

Értékeink

Elérhetőségek

Zalaszentgyörgyi Közös Önkormányzati Hivatal

8994 Zalaszentgyörgy, Kossuth út 72.

Tel.: +3692460040

Fax: +3692560059

E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

https://ec.europa.eu/agriculture/ 

  

 

Klímatudatosság Zalaszentgyörgyön